utkast

Är du färdig nu? Är du redo att analysera grundstommarna i din verklighetsuppfattning? Har du konsumerat tillräckligt med verklighetstom, avledande underhållning? Har du tagit del av tillräckligt med skolning/beteendeövning/indoktrinering från myndigheter för att vilja antasta dina föreställningar? Har du avklarat din egoboostpsykos och självbelåtna bekräftelsejakt ännu? Fattar du vad din uppfostran har haft för konsekvenser för din verklighetsuppfattning; beteende; personlighetsdrag; värderingar; föreställningar; attityd; tro; etc? Verkligheten behöver oss alla att “vakna upp”, d.v.s. att vi förkastar våra vanföreställningar och antaganden om vad som händer i världen omkring oss, och aktivt börjar analysera och reflektera över verkligheten och våra förehavanden i den.

Eftersom vi behöver mat, tak över huvudet och helst ett hållbart sätt att bibehålla och gärna utvecklas i, våra liv så är det hög tid att vi lär oss hur man tar ansvar för att bidra med konstruktiva lösningar på allas vår grundläggande problematik: leva. Nu vet vi att jorden är rund och att miljöförstöring är dåligt. Nu kan vi studera historia, filosofi, beskåda det ekonomiska och politiska spelet, och en massa annat som är sann information.

Varför det är så viktigt att du fucking vaknar upp är att vi lever i en total laglöshet, dvs brist på värderingar, dygder och ansvarstagande; med andra ord ingen insikt i naturens lagar och hur man underhåller sin frihet och lever i harmoni med dessa lagar. Alla krig försvinner om alla förstår den inneboende fallasin i konceptet auktoritet. Om du vaknar upp från myten om att representativ demokrati och kollektivism är vägen till frihet och jämlikhet så kan du vara med och bygga en verklighetsbaserad civilisation baserad på frihet; kritiskt tänkande, sunt förnuft och ansvar; integritet. [Lagen om non-aggression. Och visa hur idiotiskt det är att plundra, förstöra för andra och sin natur, etc, alltså individualistmissförståndet] Vi måste förkasta jakten på evig tillväxt; det är skinande uppenbart att vi slösar resurser och dödsdansar dekadent utan att bry oss eller ens fatta hur man, varför man ska och att man kan bry sig.

Vi är många på jorden. Vi använder pengar där byteshandel inte räcker till. Pengar är ett bra verktyg, men när det inte längre representerar arbete så börjar det hända konstiga grejer. När banker kan låna ut pengar som inte finns och kräva ränta tillbaka (ännu mer pengar som inte finns…?) så blir det konstigt. De tjänar fett, konsumtionen drivs på, tillväxt, resursslöseri (alltså NYA SAKER HELA TIDEN ELLER? FUCK OFF) När vi lever i en oljebubbla och skeppar mat över hela världen till varandra (vi måste ha avokado året runt i fucking NORDEN, men Afrika får inte odla upp sitt shit och börja sälja på internationella marknaden – inga lån till det etc, korruption, miljömovement, för det är dåligt om de börjar fossil, och alla ska ha en egen bil och folk överallt skiter i vett/dygd/verkligheten/ansvar/miljön/konsekvenser, konsumerar mera, mera, nytt, nytt, tillväxt, tillväxt, ingen förankring till maten/jorden/egensörjning. Kunskapsfack, galna system och ingen vid rodret, eftersom folk inte tänker TILLRÄCKLIGT kritiskt?? Jag undrar VART SKA NI ELLER? Alltså det är helt bisarrt hur allting har blivit en soppa av underhållning, egobekräftelse, pengajakt, prylperversion, DUMMA jävla beteenden, tro på politiska system som ska ta hand om alla våra problem åt oss så vi kan fortsätta jobba och producera i vår egen träldomsmanifestering, sen gå hem och känna oss lyckade och duktiga i vårat personliga paradis av ytlig, meningslös bekräftelse i anskaffningen av materiella saker, själsligt tomma verklighetsflykter till  sociala interaktioner där vår hjärna används för att formulera samman stinkande fragment av egobajs, underhållnings-, livsstils-, politisk, kulturell och filosofisk propaganda, skvaller och bekräftelsefraser. Och eliten (de som äger allt), kan håva in. De lääär ju skita i vad som händer oss.

 

kollektivism
individualism
oljebubblan/matförankring, överlevnad, sann sund
indoktrinering/slav/propaganda/massa folk
konsumtion/tillväxt/sopor
pengar/verktyg/kontroll/galenskap
varför bry sig/giriga jävlarna/vår jord/FUCK DIN KLYSCHFITTA

KNOW THYSELF DÄRFÖR!!!

grunderna till germansk harmonisering och galenskap, dominera naturen.
anledningslös teknologi (bara för att man kan….)
PENGAR ÄR EN JÄVLA TRO (DE HAR DET VÄRDE DU BESTÄMMER?)
sanning är inte relativt…..förstå vad vi håller på med genom att förstå vad du håller på med och varför. Vad vi ska göra. Det är inte svårt att vara öppen; förkasta nationalism och alla jävla ismer, det är bara göra det som behövs och dela med människor om du gillar att vara med människor, vill du vara själv så var själv. nonagression….

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>