Ras

DET ÄR INTE VAL VART FJÄRDE ÅR, DET ÄR VAL VARJE DAG. Det är de valen som tillsammans bildar symfonin som är mänsklighetens dans, vår resonans med universum; kakafoni (död) eller harmoni (liv).

Tycker du jag ser svart/vitt. Kanske är det jag som levlat. (du som är söndrad etc.) Se kedjan, bäckarna; relationen till mänskligheten (hela ritualen)

Ras. Representera vita rasen.
“vi” vita rasen, ja det är dags att visa; vår mänsklighet etc. what we’re good for. Vi har koloniserat, teknologiserat, dominerat, slavdrivit, ljugit, manipulerat, våldtagit, varit rädda, skitit i, ödelagt etc etc men också blivit fostrade, indoktrinerade, nedbrutna, grundlurade, hetsade, skrämda, utnyttjade och vi lever i våran kulturella bubbla av civiliserat samhälle och frihet, men vi har missat jävligt stora saker. Vi som är vita är också uppdelade; de som är antirasister och sjuka i huvudet som inte vill acceptera att vi är vita och på det rasistiska planet kan vi mycket väl tjäna mänskligheten och representera den vita rasen genom SANNING OCH GAGN FÖR LIV. Det är inte svårt eller läskigt eller en tävling mot någon annan. RED UT TERMERNA OCH RENSA UT PROPAGANDAN; SIMPLIFIERINGEN; RÄDSLAN. Och vi är delade även in i de som vill vara stolta över sin ras och köper hela krigsgrejen, tävlingen och är rädda på ett annat sätt och känner rättfärdighet etc etc banka bröstet och etc. Ni alla är fucking grundlurade och outvecklade. Jag representerar härmed!
Vara stolt; över vad? Var det då; var mänsklig, var god, var vis, var vettig, var Sann. Skylla inte ifrån pga indoktrinering, polarisering, SD, propaganda. För att få upprättelse för sveket livets lärdomar inneburit. Du älskar självrättfärdigheten? Men; jag representerar såhär. ETC och tycker några lägenheter i varje hyres- och bostadsrätt och hus i varje villaområde. Då skulle de som VILL kunna mötas, språket utvecklas, kulturgränser suddas, liv kunna gagnas, vyer vidgas, vidder vyas. “aa min brorsa har en blablafirma och de behöver en blabla” kanske och så får man jobb; kontakter; relationer; människor. Ras FOLK SAMHÄLLE = termer. SAMHÄLLET består av INDIVIDER. Politiker är retoriker, sofistikerade manipulatörer, de representerar en förstenad simplifierad polariserad bild av verkligheten, ofta med rädsla inbakat för det ökar chanser för kontroll (vi gillar inte rädsla; döden). Så om FOLKET av INDIVIDER delegerar ut sin vilja, sina rättigheter till dessa så är det deras egen vilja som kommer ske. Om du gillar raskrig, om du vill slåss mot dina fiender, skräckdemoner (i dubbel bemärkelse) så slåss du bara mot dig själv. Du simplifierar, du köper den polariserade, förenklade bilden och du känner dig full av rättfärdighet. Istället för att tjäna Sanningen och representera mänskligheten, din ras, allting whatever. Om DU (vem du än är) vill snacka ras och bestämmer i din definition av konversationen att jag representerar vita rasen, tycker jag att jag gör det ganska bra. Jag har kärlek i mitt hjärta, jag söker sanning, jag gillar att vara till gagn för livet (lösa problem, hjälpa till, möda för frukt, etc.) Men jag personligen skiter i rastävling (“race”). Jag vet att varje individ är en produkt av omgivning/omständigheter; genetiskt hudfärg och kulturellt idéer (förvrängning av verkligheten). SÅ jag analyserar mig själv, vill se vad, vart, vem, var, när, varför och hur jag är för att förstå mera. För allting vi är reflekterar tillbaka världen omrking oss. Charlie Manson baby.

Jag förstår varför folk blir terrorister, “RASISTER”, etc. etc. Men för mig är det som att i resan till döden, som jag helst gör med Sanningen som livlina, så kliver de av nånstans på vägen och ba “a det här räcker för mig, jag kan acceptera det här som komplett verklighet, jag kan lura mig själv härifrån, jag kan orkar inte Leva i Sanning längre, så jag lever i lögnen från den här nivån och vidare. Jag ger upp”.

Ge mig 10 minuter varje nyhetsmorgon och Jag skall upplysa ett er i vett, folk.

PEACE

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>