Politik, religion, ideologi,-ismer -iarkat -arkier -kratier och dumma idéer

Alltså. Jag lyssnar till politiker, tänkare, filosofer, kommentatorer, statsvetare, retoriker, idealister, aktivister, folk, opinionsbildare, etc. etc. så mycket jag bär med och jag fattar att det finns vissa verkligheter. Situationer, konflikter, spel, krig, viljor, orättvisor, galningar, misstag, psykologi, tro, mentaliteter, händelser. Det finns så mycket intellektuell retorik, politisk retorik, så många synvinklar, så mycket fakta, drömmar, “sanningar”, sammanhang etc. etc. För att inte tala om propaganda, missinformation, disinformation, vidskepelser, tro, cynism, etc. etc.

Jag börjar seriöst tröttna på arrogansen/fallasierna/antaganden/etablerade mönster. FUCK hela systemet om det inte funkar. Frihet kommer när individen lär sig vart den kommer ifrån: lev i harmoni med naturens lagar. FUCK den jävla etablerade cynismen och “realismen”. Den dödar blommandet av hoppet; potentialen och den instinktiva viljan till liv; frihet; sanning; kärlek. FUCK rabiata idealister som lever i sin genre av bubbla. FUCK konsumera för att konsumera, alltså den passiva nihilisten, hedonisten, förrädaren. Även om det är sant att vi har krigat “genom hela historien” är det inte en sanning att det ligger i våran NATUR att kriga. Du måste alltid se exakt vad som hände och vilka individer som var inblandade och vad de hade för bakgrund, sammanhang, anledning, motivation, tvång, mentalitet, vanföreställningar, alternativ, agendor, etc. etc. Sanningen är att varje jävla ögonblick kan potentiellt vara det då varje individ (och ergo samhälle, whatever grupp) kan förstå att det som spelar roll är att vara till gagn för liv eller inte. Ju snabbare vi alla kan inse det och sluta använda vidskepelser och slagord som “mänsklig natur” och av lathet hänvisa till tidigare individer och gruppers idiotiska beslut, handlingar och ergo FRÄMST dumma IDÉER som basis för någon sorts konstant om människans inneboende ondska och BEGRÄNSA vårat nuvarande och framtida intellektuella handlingsområde och således också fysiska aktioner och konstellationer och lösningar och vårat hopp etc. etc., DESTO SNARARE kan vi börja ta itu med de riktiga problemen: logistik och arbete. Typ sanering, återförankring till moder jord (fuck din “flummar”-fördom, du fattar vad jag menar), utveckling av rationell symbios och utrensning av dödsåkallande betéende på mass-skala (förtryck, ockupation, skitkultur, miljöförstöring (STRUL), lättja, girighet, cynism, ytlighet, inautentiskt liv, egoism, parasiterande, dumhet etc. etc.)

MAN MÅSTE VARA VAKEN OCH ÖPPEN. Detta är sanningen. En sann civilisation existerar inte, därför att en massa dumma idéer huserar i medvetanden från bybor till presidenter, poliser till oppositioner, från individ till massa. Det går att rensa ut skiten, nå fram till den punkt av stillhet då man hör sanningen tala till en. Man kan prata med varandra. Vi vill väl typ samma saker: leva och ha det bra? Alltså, ni som inte vill det, håll er undan oss andra. Det finns en plats för konceptet “hugg huvudet av dem” och det är när dödspåtvingarna skrider till verket. Då ska de få det de längtar efter. Men vi alla här på jorden som vill leva; alla alla alla, jag personligen är över nationell och kulturell identitet, utan misstaget att förneka min historia! Alltså, jag vill veta vem, vad, när och var jag är. Och varför och hur. Då kan man vara öppen, ärlig och tjäna livet. Inga tvång förutom de som naturen befaller. Och försök inte dominera naturen; observera=urskilj=se förhållanden=ratio=rationalitet=sanningens tjänare=till gagn för liv=i harmoni med naturen. Döden kommer ändå till oss alla. WHAT THE FUCK ÄR DET SOM HÄNDER?!?!?!?!?!

En sann civilisation har ett folk (individer) förankrade i det som ger liv; jorden, sanning, dygd, arbete. Där behövs inte folk med makt över andra. Kan vi inte bara fullfölja människans potential för en gångs skull? Det skulle vara så fantastiskt. Börja anpassa dig till Sanningen och radera ut dina felaktiga dödsritualer.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>