Omöjligt är orealistiskt är verklighetsfrånvänt är

Så mitt uppdrag ska vara att formulera allting som händer i världen som förgör liv i termer som alla kan ta till sig. Och då måste jag också förklara varför och då måste jag förklara vad som är till gagn för liv. Sedan ska jag se till att folk tar del av sanningarna och blir inspirerade nog att bry sig om den här fucking världen, för deras egen skull, för min, för allas och för kommande generationer. Jag har bara typ allt näringsliv i världen, all politik, alla cyniska jävlar, alla ignoranta, alla upptagna, alla jävla system och kulturföreteelser, i princip, står i vägen här. Så mina ord står på en okänd, aldrig redo, blogg och detta ska på något sätt göra gott i världen? Nej. Vad ska jag göra? Stå med megafon på plattan? Åka ut i förorten och förklara dygd och kärlek till förortsungar? Gå med i politiska organisationer och kräva att de lyder mig? Ett enormt jippo av något slag som belyser, berör, visar sanning och inspirerar? Musikevent? Guerillabudskap? Ring P1? Vad i helvete? Varför tror jag att jag måste göra detta? Jo för jag SER hur sämst allting e och FUCK DET! Men….en sak i taget antar jag.

Jag VET att pengars värde är en IDÉ. Därför finns ingen kris I VERKLIGHETEN. Men människors tro på denna IDÉ gör att de manifesterar krisen. FATTA. Så hur får man ekonomisk och politisk dialog att närma sig denna insikt? För den kan onekligen leda till lösning på problemet.

Alltså, det verkar som vanligt folk är väldigt obrydda, ignoranta när det gäller fundamentala koncept som med pengar ovan, ignoranta när det gäller sin egen ignorans och indoktrinering. De rusar runt och konsumerar. De söker spänning och sin egen stimulans. Jag måste ju fan sluta klaga och vara mer konstruktiv; fånga upp potentialen i dessa beteenden och på något sätt få dödsmaskinens giftiga energikälla (våra idiotiska beteenden, baserade på våra idiotiska idéer) att transformeras till en livsgivande energikälla (vettigt beteende, baserat på sanna ideer).

Helvete

Alltså, jävla cyniker! Bara låter allt rulla på, bara deltar i spelet med axelryckning och ansvarsfriskrivning. Som om det inte går att göra nåt och det är lika bra att få en del av kaka (BAJS) innan man dör, annars får nästa det. Tävling, ansvarslöshet, cynism, jävla ynkryggar. STÅ UPP FÖR SANNINGEN för den är KÄRLEK och den leder till FRIHET. Hejsan. Vi trodde att det var någon sorts religiös grej, men jag kan nu förklara att det är REN JÄVLA VERKLIGHETSBASERAD LOGIK. Det är till gagn för liv att vara sann; tala sanning så relationer kan ha ett faktiskt reellt värde; ordet blir lag och heder upprätthålls. Ingen förnekande, inget hymlande, ingen feghet. Var närvarande, vet om dina egna brister och bekämpa dem med den “gudomliga” anden. Fan, jag måste hitta andra ord så man inte skrämmer bort vidskepliga ateister hahaha. Det handlar ju fan bara om sunt förnuft, d.v.s. det som fungerar till gagn för liv i verkligheten. I motsats till vanvett (girighet, inbillskhet, ignorans, arrogans, hybris, vrede, avund, missunnsamhet, vällust, lättja, feghet, cynism; ondska av alla slag). I grunden måste vi förstå oss själva och ha kartlagt en stor del av våra inre landskap; vad vi består av; all propaganda och indoktrinering och antaganden och tro och vidskepelse och “sanningar” och personliga problem och stolthet etc etc. När vi fattar vad vi är (vem, när, var, vad) så kan vi förstå varför och förklara det. Då kan vi börja prata om saker, då kan vi börja förstå vårat förhållande med den yttre världen.

Fan en lång historia kort: FUCK ALLA TROSYSTEM OCH JÄVLA POLITISKA IDEER OCH BULLSHIT. JUST NU, ska vi inte tävla. Vi ska ställa tillrätta en massa saker. Ingen miljöförstöring ALLS. Sluta konsumera onödiga materiella saker och meningslös underhållning. Sluta hallicunera politiska ideer och tro och nationalitet och pengars värde och att du ska bli kändis etc egobullshit. Allt är skenmanövrar och vi kastar bort värdefull tid. Vi ska sluta med allt, vakna upp och ta en objektiv jävla titt på vad vi håller på med. Sen ska vi styra upp med maten, med förnödenheterna, med konflikterna (bort med dem nu) med alla jävla kärnvapen och helst alla vapen (det är en senare fråga med personvapen etc). Alla onödiga kemikalier, bort med petroleumberoendet, styr upp Fukushima och stäng ner alla kärnkraftverk nu och skicka ut allt kärnmaterial i rymden eller nånting. BORT MED DET. Lös upp era jävla underrättelsetjänster och arméer och politiska organisationer och sluta hallicunera att vi ska hålla på med sämst.

Vilket jävla jobb va? Alla ska vakna upp. Tänk på nyfödda barn och vad du representerar i denna världen i kontrast till kärleken/sanningen/friheten som finns i mina ord. Där har du måttstocken. Kan uppbåda (få fram) din vilja? Kan du börja rikta varenda tanke och varje handling hitåt? Det kan du, och om inte så måste du ta reda på varför inte och lösa den situatiuonen, för rent fysiskt så kan du.

Mitt problem som betyngd, brydd, kärleksfull, känslig, övertänkande idealist är att jag inte GÖR NÅNTING! Vafan är det för fel på mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har några idéer, men jag har inte börja leva ut dem. Jag håller fortfarande på att samla hästarna. Jag  vill inte typ skita i att göra nånting om jag inte kan göra ALLTING. Men jag måste börja nånstans och jag har det; med mig själv, men jag måste nu börja sätta till världen, i praktiska handlingar; manifestera; det som jag tänker. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA min erfarenhet är patetisk jämfört med mina ideal.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>