FUCK ALLT

Det finns mycket kaos och psykopater, hycklare, vettlösa parasiter och problemskapare (etc. etc.) i Sverige och hela världen. Det finns även idioter, inkompetenta, dumma, lata, indoktrinerade, själsligt bankrutta, ryggradslösa, aningslösa. Det finns alla vi som gillar att LEVA. Så det är bra om det finns nån basic nivå av förstånd bland oss som kan och vill göra nånting åt skräpet. Det börjar med att tänka. Att fucking tänka. Att fuck allting som e sämst.

Fuck allt du TROR på och ta reda på vem du är, vad du är, var du är och när du är.
Jag erbjuder lösningen hela fucking planeten behöver: FUCK ALLT SOM E SÄMST (speciellt allt som du gör och inte gör som e sämst).

Varsågod, fuck allting (som e sämst):

Var inte sämst:

1. Ta in information (via sinnena) “Vem, vad, var, när?”
2. Förstå den informationen (ordna den logiskt i huvudet) “Varför?”
3. Formulera en tanke (kommunicera) “Hur?”

Om man gör det här kan man tänka. Gå vidare. Se möjligheter. Och problem.
Problem löses först efter man fattat att det finns ett problem. Det finns många problem. Ni som skiter i allt, som säger fuck allt, ni borde verkligen göra er själva, varandra, mig, alla andra och oss alla en tjänst och inte stanna vid “fuck allting”. Avsluta den meningen med “som e sämst” så kan ni vara värda någonting. Det finns mycket som är sämst och jag vill försöka lägga fram vad, var, när, vem, varför och hur det kan vara så att min hemplanet inte behöver kaosas sönder av allt och alla som e sämst för jag vill leva och vara fri och jag vill se liv och se frihet omkring mig. Fuck min sämsthet, fuck din sämsthet. Fuck allting som e sämst AIIIITT!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>