Allt jag sett; allt som finns

Häng med i tanken: Jag har växt upp med andra människor. Jag har haft kompisar. Jag gick i skolan. Jag hade föräldrar/fostrare. Jag växte upp i ett samhälle, på en ort. Jag åkte ibland runt till andra orter och såg andra saker och träffade andra människor. Släkt. TV. System. Media. Idéer. Händelser. Politik. Kapitalism, kommunism, miljö. Droger, kriminalitet, jobb. Musik. Glädje, sorg, hat, aggressioner. Åsikter. Tjafs. Vanor, idioter, kärringar, sex. Hormoner. Kropp. Maskiner. Allvar. Hierarki, status. Pengar. Ytlighet. Lögner. Religion. Frågor. Vetenskap. Sanning.

Barndom, TV, kultur/samhälle, sen gick jag till konspirationsteorier, droger, till självständig media. VAD ÄR DET SOM HÄNDER? VAD ÄR DET SOM FUCKING HÄNDER?

De gamla systemen är uttjänta, vi är uttjänta i den version vi finns i idag. Vi kan inte konkurrera och plundra varandra i en tävling. Vi kan inte titta åt andra hållet och vara värdelösa inför Livet. (om vi vill LEVA i resonans med Livet, till gagn för Liv.)

Jag försökte börja skriva om att jag har inte bara massa halvreligiös terminologi och frustration över saker för att jag är “borta”. Jag har sett orättfärdighet, osanning, lögn, idioti, slentrian/vana/lathet, synd, hat, förstörelse, slöseri, bullshit etc etc etc sen barnsben, som alla andra, hemma; i samhället; i skolan; hos individer; i grupper; i tolkningar; i media; politiker; demokrati (L O L); politik; pengar; industri; kapitalism; ALLTING. Jag har följt vad som sägs i nyheter och jag har sett konspirationstolkningar, jag har lyssnat på politiker, retoriker, programledare, religiösa ledare, presidenter, representatner, läkare, veteskapsmän, föräldrar, auktoriteter, knegare, idioter etc etc både “in person” och på TV, tidningar, radio, internet. Nu har vi internet, nu har vi total förmåga att orientera oss. Nu med Oss menar jag vi alla egentligen, men just nu lite mer specifikt vi som hela tiden har vetat att vi hatar orättvisa för att den är onödvändig och framförallt hotar våran existens, Livet. Jag är inte konflikträdd och jag talar inte om någonting konstigt eller onaturligt. En ledare är någon som gör det som ska göras och är det i Vett och så vidare så är det på sin plats att följa exempel. Men nu förhärjar vi oss på jorden och oss själva och själen och förvanskar allting inför tillräckligt mycket observerande enheter kopplade till massbiblioteket/supersinnet Internet att vi kan och bör börja manifestera den Heliga Anden (om ni hajjar vad jag menar) i vår egen media, vår egen handling. Skapa, gör, tala. Tillräckligt med information, dokumenterad information finns nu till hands att hänvisa till och illustrera med, att vi kan börja bygga grund för Civilisation och ledsaga paradigmskiftet för mänsklighetens medvetande. Vi måste konkurrera med lögnen. De flesta vanligt folk gillar livet och Sanning för det är det bästa, och demonerna/lögnarna/parasiterna/dödsdansarna kan inte värja sig mot ljuset. Det är därför de gömt det från oss. De har gömt det, de har gömt verktygen. De vet och vet inte vad de håller på med. Vi måste frigöra oss från ignorans. Fuck tillhörigheter och idiotiska dogmer. VAD? Sanning och Liv. Handling.

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>